Mesto investuje do rekonštrukcií parkovísk

05.09.2008 Snina

Snina 5. septembra (TASR) - Jednou z priorít sninskej samosprávy je rekonštrukcia parkovacích miest v centre mesta a pri tamojšej nemocnici.
Keďže zdravotnícke zariadenie je spoločnosťou so 100-percentnou účasťou mesta, samospráva sa rozhodla do rekonštrukcie parkovacích miest v areáli nemocnice investovať necelých desať miliónov Sk (331.939,19 eura). \"Parkovisko bolo v permanentnom havarijnom stave hlavne v zimnom období, keď bolo treba odpratávať sneh, nebolo kde, parkovalo sa rôzne, pri vstupe rýchlej zdravotnej služby sa vyskytli mnohokrát problémy, \" uviedol dnes pre TASR primátor mesta Štefan Milovčík. Dodal, že vynovené parkovisko zvýši svoju kapacitu na zhruba sto parkovacích miest zodpovedajúcich štandardu, ktoré budú slúžiť pacientom.
Sninská samospráva v priebehu roka zrekonštruuje aj viaceré úseky miestnych komunikácií, odstavných plôch, čakární a pod. V pláne je aj rekonštrukcia prístupovej cesty k výrobným halám bývalého podniku Vihorlat či prístupovej cesty k podnikateľským subjektom na Podrybníckej ulici v lokalite Tabla. Mesto uvažuje aj o výmene čakární, na ktorú určilo vyše 1 milión Sk (33.193,92 eura).
 

Vyberte región